Billar a tres bandes
Rosa Pamies Ollé
Entre el contingut de la capsa secreta de son àvia, morta de fa poc, la Maricel fa la troballa d’una fotografia i d’uns anells, objectes que, si bé per a ella no tenen cap significat especial, ajudaran al Pol a entendre tant situacions incomprensibles del passat, com alguns fets que en la seva adolescència el feren sofrir. En Billar a tres bandes, l’autora ens presenta l’etern i sempre complex tema de la infidelitat conjugal, així com les seves imprevisibles o inesperades conseqüències, vist des de les diferents vessants i la doble moral vigent segons l’època, el sexe i l’estatus social de l’infidel.
Escrita en un estil planer i fàcil de llegir, és una novel•la d’emocions, de passions i un pèl d’intriga, que es llegeix gairebé d’una tirada.
Precio: 17.31 €Precio: 2.48 €
Para comprar un libro en PDF debe registrarse.
308 páginas
Tamaño: 145x230 mm
Año publicación: 2018
Género: Novela
Rosa Pamies Ollé
Rosa Pamies Ollé (Reus, 1945) és Mestra de Primària i Llicenciada en Pedagogia, especialitat Terapèutica, per la Universitat de Barcelona. Des que està jubilada es dedica, entre altres activitats interessants, a escriure. Té publicats Pinzellades i retalls (2014), narracions de tipus memòria fragmentada; De novata a jubilada (2016), obra de testimoniatge i denúncia sobre l’educació al nostre país. Billar a tres bandes és la seva primera novel•la.
REGÍSTRATE EN NUESTRA NEWSLETTER Y RECIBE LAS ÚLTIMAS NOVEDADES DE EDITFUSS